Wednesday, May 29, 2013

Urghh... Penatnya Saya

Huh, tak pernah-pernah saya berangan/teringin/excited nak share pengalaman bekerja saya kat sini. Hmm...boring kot..haha
Seminggu ni, (sebenarnya bukan seminggu bahkan berminggu-minggu) kerja saya tergendala. Dalam kepala ni asyik pk je 'alangkah bestnya kalau saya dapat keje gomen'..hahaha... xnak cakap apa2, tp sume org well known keje gomen mcmn kan? Hehe

Seminggu sudah saya balik lewat. Pukul 7 baru sampai rumah. Mesti korang ckp sy ni kecoh sbb baru seminggu balik dah nk citer macam2 kat blog, kan?
Tapi utk pengetahuan korang, sebelum ni paling lambt saya balik pon pukul 5.30. Tu dah dikira lambat tu. Huhu...

Arghhh, rasa nk menjerit sekuat hati je bila keje bertimbun. Tak siap2. Audit report yang cover 8 plant tu, lebih kurang setiap hari nk kena reply customer questionnaire (yg ni memang nk kena jagalah sbb customer,kan?), external dan internal lab test, supplier lagi...duhhh... bila pk2 kan, ah keje byk pon xguna jgk klw hati xsyok kan?

Kawan2, doakan saya dapat keje gomen...hihi...

K, bye.

P/S: saje jek share gambo muffin. Nampak sedap kan? Hehe

Saturday, May 25, 2013

Selamat Ulangtahun Saya:-)

Seharian semalam, genap umur saya melangkah ke pertengahan 20 an. Moga tahun ni adalah tahun yang lebih baik dari tahun sblmnya. Amin...

Alhamdulillah angah sudi tunaikan keinginan saya utk mamam nasi ayam air tangan beliau. Seriously, nasi ayam angah adalah nasi ayam terbaik di dunia. Hehehe... Thks so much angah. Lain kali boleh mintak lagi?..hehehe

Okey, sy hias sendiri pinggan sy ala2 masterchef gitu. Kerlasss tak?..hehe

Angah siap buatkan kek coklat. Brrrppp.. Sumpah sedap

Dah siap hidang dan get ready nk mamam. Gila tak sabar!

Jemput mamam sume!

Saturday, May 11, 2013

Trip Sehari Ke USS Sentosa Island, Singapore

USS oh USS...

Tahun depan boleh pegi lagikkkk




























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...