Sunday, January 29, 2012

Methanol Production Plant Design

Phewwww...Lega
Jom layan gambar2 lepas presentation groun project saya kelmarin

Muka happy sebab dah settle semua..yehhaaa..

Gambar dengan supervisor and allied supervisor... tak lupa juga dengan model plant skali...cunnnnn

Ni saja mempoyosssssskan diri masing2..macam nk masuk court pon ada..wahaha

Friday, January 27, 2012

End of Semester

Alhamdulillah...
Selesai sudah design project 
Production of 100,000 per year methanol plant sudah berjaya melalui fasa viva..yihhaaa
Lepas ni akan buzy dengan hardcover pulak... 
Lepas tu baru kena fikir pasal kerja..wuuuu

Monday, January 16, 2012

Happy Heck

Happy?
For sure sebab baru dapat kupon RM 200..Fuyooooo
Tak sabar rasanya nak ke kedai buku dan beli comics and novels...
Kepada sesaper yang tak pegi tuntut  kupon lagi, ayuh cepat2 :)


To my follower and Kupujuk Hati fans
I love you so much..muah2

Wednesday, January 4, 2012

KARNIVAL BUKU KARANGKRAF 27,28 DAN 29 JANUARI 2012

Jom datang beramai-ramai :)


Monday, January 2, 2012

Happy New Year

Selamat Tahun Baru
buat pengunjung blog adindazurainie
Ayuh tanam azam baru
Tahun ni biar jadi tahun yang lebih baik dari tahun-tahun sebelum ni
Good Luck!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...