Thursday, October 13, 2011

CONTEST


Sapa yang suka baca novel sila angkat tangan :P
(tiba2 kita jadi poyo...hehehe...first time buat contest)

Ingat post yg saya tulis contest-prelude tu kan?
Dah habis baca AKM (bab 1-15)?
Kalau dah habis, jom join contest ni

Mudah je...
Jawab soalan kat bawah ni

Jap...Saya dah bagitau kan hadiah? (ada dlm entri contest prelude kat blog adindazurainie :))
Sapa yg menang akan dpt novel Kupujuk Hati (klw pasal post jgn risau :) + klw request autograf sy boleh kasi :)

Dah...saya dah melalut...Jom study soalan2nya

SOALAN

a)Kenapakah Sheikh Haikal pulang ke tanah air?

b)Apakah pekerjaan Zuril?

c)Siapakah kawan lelaki Zuril sejak dari kecil?

Jawapan boleh hantar ke emel saya. adindazurainie@gmail.com

Jangan lupa sertakan nama penuh, emel dan nombor telefon tau. (letakkan subjek : Contest Andai Kau Mengerti)

Tarikh tutup penyertaan pada 22 Oktober 2011.

Pemenang akan dihubungi dan diumumkan di blog juga :)


SYARAT TAMBAHAN

1. Peraduan ini terbuka kepada SEMUA pembaca yang telah membaca Andai Kau Mengerti (bab 1-15)

2. Jawapan yang tepat mesti diemel dan sampai sebelum jam 12 tengah malam tepat pada 22 Oktober 2011.

3. Keputusan pemenang adalah muktamad. 

4. Hadiah tidak boleh ditukar dengan wang ringgit


Good Luck and lots of love,
Zuri Yanie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...